Ανακοινώσεις

Συμβόλαιο συντήρησης Mobile εφαρμογών

Saturday, June 14, 2014


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και την αδιάκοπη λειτουργία αλλά και ποιότητα του προϊόντος που διαθέτουν, η DesignGraphic εισάγει την προαιρετική υπηρεσία της ετήσιας συντήρησης των mobile εφαρμογών που έχει κατασκευάσει.

Κάθε χρόνο τόσο η Apple όσο και η Google αναβαθμίζουν το λογισμικό που εγκαθιστούν στις συσκευές τους. Μία εφαρμογή που δουλεύει κανονικά σε μία έκδοση δεν είναι δεδομένο ότι θα δουλεύει και στην επόμενη.

Με το ετήσιο συμβόλαιο συντήρησης επιτρέπουμε στους πελάτες μας να μην τους απασχολεί αυτό καθώς θα είμαστε υπεύθυνοι για την αναβάθμιση ή διόρθωση της εφαρμογής.*

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι πελάτες που διαθέτουν εφαρμογές θα βρουν μία προσφορά με το ετήσιο κόστος για το η οποία θα λήξει στις 31 Αυγούστου 2014 και η αποδοχή της είναι προαιρετική. Λόγο της αναβάθμισης του iOS στην έκδοση 8 δεν θα είμαστε σε θέση να δεχτούμε την αποδοχή της προσφοράς μετά τις 31/08 και όποια εργασία θα τιμολογηθεί με χρονοχρέωση.

Αν έχετε εφαρμογή πατήστε εδώ για να δείτε την προσφορά του συμβαλαίου συντήρησης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πελάτες με εφαρμογές της Loggia (SimpleLodge, SimpleKiosk) δεν χρειάζονται συμβόλαιο συντήρησης καθώς συμπεριλαμβάνεται με την ετήσια συνδρομή τους.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ανοίξτε ένα αίτημα πατώντας εδώ.

* Εργασίες αφορούν μόνο την συμβατότητα και όχι λειτουργίες ή περιεχόμενο.

« Πίσω